Erkend dealer

Kunststof Kozijnen Sneek

A6 Kozijnen Centrum biedt de complete service van voorbereiding tot afwerking en nazorg.

Kunststof kozijnen Sneek

In de tweede Elfstedenstad en dé watersportstad van Nederland gaat men steeds meer voor een duurzamer en veiliger thuis. Wij draaien namelijk regelmatig de A6 op richting Sneek om hoogwaardige kunststof kozijnen te plaatsen. Vanuit het hoofdkwartier van A6 Kozijnen in Lemmer is het maar een klein eindje. Hier hebben we sinds kort een gloednieuwe showroom en je bent van harte uitgenodigd om een bezoek te komen brengen. Onze adviseurs leiden je door de vele mogelijkheden met ALKU kozijnen, waar wij officiële dealer van zijn. We stellen de perfecte kunststof kozijnen samen, die we vakkundig jou in Sneek komen plaatsen. Bel, mail of kom een bakkie doen en ontdek onze complete service!

Kozijnen

Voordeuren

Achterdeuren

Tuindeuren

Schuifpuien

Gevelbekleding

Waarom kiest Sneek voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen bieden de perfecte oplossing voor Sneekers die waarde hechten aan duurzaamheid, onderhoudsgemak en veiligheid. Onze kozijnen zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan, zonder dat je ze ooit hoeft te schilderen. Hierdoor houd je meer tijd over om van het Sneekermeer te genieten of een wandeling te maken door de sfeervolle binnenstad. Onze kunststof kozijnen zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ook energiebesparend. Door onze lucht- en waterdichte montage is de warmteuitwisseling tussen binnen en buiten minimaal, waardoor je bespaart op je energierekening. Kies je voor geïsoleerde profielen, dan is je winst niet op één hand te tellen. En last, but not least: onze kunststof kozijnen zijn inbraakwerend, waardoor je de veiligheid in jouw woning vergroot.

Passend in de sfeer van Sneek

In een historische stad als Sneek zou je wellicht eerder aan houten kozijnen denken, passend bij de sfeer van weleer. Dan is het goed om te weten dat we vele kunststof kozijnen bieden met de uitstraling van echt hout. Zichtbare en voelbare nerven, traditionele hoekverbindingen, alles is mogelijk. Met uitgebreide keuzemogelijkheden in kleur, profiel, draairichting en meer kun je de perfecte kozijnen samenstellen die passen bij de sfeer van Sneek.

 

Waarom kiezen voor A6 Kozijnen?

A6 Kozijnen is dé partner om jouw Sneekse woning van kunststof kozijnen te voorzien. Onze samenwerking met bouwbedrijf G&A van de Beek uit Balk en Claassen Kunststof Kozijnen uit Swifterbant staat garant voor kwaliteit en ervaring. We nemen de tijd om naar jouw wensen te luisteren en bieden persoonlijk productadvies. Van inmeten tot oplevering en nazorg, we begeleiden jou door het gehele proces. Ons VKG garantiecertificaat onderstreept onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, want we willen dat je met een gerust hart kunt genieten van jouw Sneekse thuis. Jouw tevredenheid staat voorop.

 

Onze kunststof producten

Of je nu op zoek bent naar nieuwe kozijnen, deuren of andere kunststof producten voor jouw Sneekse woning, A6 Kozijnen heeft alles wat je nodig hebt. We bieden we een ruim assortiment kunststof producten, waaronder:

  • Kozijnen
  • Voor-, achter- en tuindeuren
  • Schuifpuien
  • Gevelbekleding
  • Horren en raamdecoratie
  • Zonwering (screens, screenline, rolluiken)

 

Bezoek onze showroom nabij Sneek

Onze showroom in Lemmer is dichtbij. Je rijdt via de A7 of de N354 naar de A6, waarna je al snel afrit 17 naar Lemmer pakt. Je bent dan nog maar een paar minuten verwijderd van onze nieuwe showroom. We nodigen je van harte uit om onze showroom te bezoeken en ons uitgebreide assortiment persoonlijk te ontdekken. Onze experts staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en begeleiding op maat. Samen kunnen we jouw huis mooier, comfortabeler, energie-efficiënter en veiliger maken.

A6 Kozijnen is jouw betrouwbare partner voor kunststof kozijnen in Sneek en omgeving. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de voordelen van kunststof kozijnen voor jouw woning in Sneek.

Screenline

Horren

Raamdecoratie

Screens

Rolluiken