Erkend dealer

Kunststof Kozijnen

A6 Kozijnen biedt de complete service van voorbereiding tot afwerking en nazorg.

Kunststof Kozijnen

“Zijn kunststof kozijnen iets voor ons?” Dagelijks gaan vele mensen en bedrijven met deze vraag in het achterhoofd op onderzoek uit. De voordelen van kunststof kozijnen, die zijn de meesten inmiddels wel bekend. We hebben het natuurlijk over weinig onderhoud (nooit meer schilderen), weerbestendigheid en een lange levensduur. Bij A6 Kozijnen weten we dat de indruk die je gevel achterlaat minstens zo belangrijk is. Slanke en stevige profielen, natuurlijke structuren en vele kleuren; met het complete assortiment deur- en vensterramen van ALKU heb jij de keuze in uitstraling. Met persoonlijke aandacht helpen onze ervaren adviseurs je de juiste keuze in kunststof kozijnen te maken.

 

Waarom kiezen voor A6 Kozijnen?

Bij A6 Kozijnen bieden we meer dan topkwaliteit producten. Vanaf het eerste contact begeleiden wij je in het realiseren van je kunststof kozijnen. De persoonlijke service begint met een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom in Lemmer of bij onze partner in Swifterbant of ‘t Harde. Zo vormen we een beeld van wat je voor ogen hebt. Met de afmetingen, keuzes en persoonlijke wensen op zak stellen we een aanbieding voor je samen. Nu begint je plan vorm en overzicht te krijgen. Blij verrast ontdek je dat de offerte inclusief montage door onze ervaren monteurs is. Ook nazorg, garantie en service zitten in het totaalpakket van A6 Kozijnen.

Kozijnen

Voordeuren

Achterdeuren

Tuindeuren

Schuifpuien

Gevelbekleding

10 jaar garantie op productie en montage

De kwaliteit van kunststof kozijnen, de montage en de afwerking bepalen voor een groot deel de indruk die je gevel achterlaat op bezoekers en voorbijgangers. Bij ons hoef je geen afweging te maken tussen prijs en kwaliteit. We voldoen namelijk aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen van VKG, de brancheorganisatie voor bedrijven die kunststof ramen en -deuren produceren en monteren. Naast de zekerheid van VKG-certificering bieden we 10 jaar garantie op de productie en montage van alle kunststof kozijnen. Samen met onze montagepartners vertrouwen we op de topkwaliteit producten van ALKU.

Officiële dealer ALKU kunststof kozijnen

De kunststof kozijnen van ALKU zijn energiebesparen, inbraakwerend en hebben een lange levensduur. Tel daar een hoge isolatiewaarde bij op (van ‘standaard’ hoog tot ISO+) en je hebt toekomstbestendige kunststof kozijnen voor tientallen jaren.

Als officiële dealer kunnen wij alle ALKU kunststof kozijnen leveren en monteren. Tijdens het adviesgesprek en offertebezoek leiden we je door de te maken keuzes. Worden het vlakke of verdiepte profielen? Slank en rank of juist stevig? Ook qua kleur en structuur stellen we jouw ALKU deur- en vensterramen helemaal naar wens samen. We laten je het verschil zien en voelen tussen een gladde en metallic afwerking. Ga je liever voor houtlook, dan vragen wij hoe echt je het wilt; een houtpatroon, voelbare houtnerf of natuurgetrouwe RealWood®-uitvoering, het kan allemaal.

 

Isolerende kunststof kozijnen

Het plaatsen van nieuwe kozijnen is een goede stap in het verduurzamen van je pand. ALKU heeft de kozijnprofielen Quadra ISO+ en Alira ISO+ uitgerust met een super-isolerend schuim. Tijdens de montage voegen we extra schuim toe, zodat tocht nergens meer kans krijgt. Dankzij deze ISI®-technologie (Intensieve Schuim Isolatie) blijft het vertrek warm in de winter en koel in de zomer.

 

In de regio

Wij zijn dé specialist in jouw regio! A6 Kozijnen heeft al in de volgende plaatsen (Flevoland en Friesland) kunststof kozijnen geplaatst: Lemmer, Sneek, Heerenveen, Wolvega, Joure, Balk, Sint Nicolaasga, Sloten, Steenwijk, Ens, Rutten, Swifterbant, Vollenhove, Kraggenburg en Nagele. Staan we ook straks bij jou in de straat?

 

Vrijblijvend advies in kunststof kozijnen

Met kunststof kozijnen geef je jouw gevels de gewenste uitstraling. A6 Kozijnen biedt de complete service van voorbereiding tot afwerking en nazorg. Loop eens binnen voor een kop koffie of thee bij onze showroom in Lemmer. Laat je inspireren en beleef ons ruime assortiment. Voor je het weet geniet je van jouw nieuwe kunststof kozijnen. Graag tot ziens bij A6 Kozijnen!

 

Screenline

Horren

Raamdecoratie

Screens

Rolluiken