Erkend dealer

Screenline

Bij het aanschaffen van een zonbescherming product, kun je ook kiezen voor zonwering die je tussen glas laat plaatsen. Dit type zonwering wordt Screenline genoemd en is geschikt voor iedere ruimte, waaronder de woonkamer, de keuken, de badkamer en de slaapkamer. Daarnaast is het de ideale oplossing voor een draaikiepraam, waarop je met dit product ook zonbescherming kunt plaatsen.
 

De voordelen van Screenline zonwering

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het aanschaffen van zonbescherming die tussen glas wordt geplaatst. Zo kan het product niet beschadigen, maar hoeft het ook niet schoongemaakt te worden. Daar komt nog bij dat het een aantrekkelijk geprijsd product is, waardoor het toegankelijk is voor ieder huishouden.
 

Jaloezieën

Dit product is zowel kantelbaar als optrekbaar, simpelweg door gebruik te maken van één bediening. Laat je de lamellen naar beneden zakken, dan kantelen ze naar buiten. Trek je de lamellen op, dan kantelen de lamellen eerst naar binnen. Onze jaloezieën zijn leverbaar in negen verschillende kleuren en welke kleur je ook kiest, alle onderdelen van het product worden in jouw gekozen kleur uitgevoerd.
 

Plissé

Dit betreft een gestroomlijnd profielsysteem met een geplooid doek ertussen, dat lichtdoorlatend is en dus geen zonlicht tegenhoudt om het zo licht mogelijk te houden in huis. Het product is optrekbaar en leverbaar in twee kleuren: wit en crème. Zowel de binnenzijde als de buitenzijde worden in de door jou gekozen kleur geleverd.

De plissé black-out is ondoorzichtig en laat 0 procent licht door. Hierdoor is dit gordijn uitermate geschikt voor het verduisteren van bijvoorbeeld de slaapkamer. Het gordijn is optrekbaar en de buitenzijde van het gordijn is altijd wit. Bij het vormgeven van de binnenzijde van het gordijn, kun je kiezen voor de kleuren wit en crème.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?