Erkend dealer

Rolluiken

Rolluiken beschermen je niet alleen tegen de felle stralen van de zon, maar zorgen er ook voor dat het nooit te warm kan worden in huis als het erg zonnig is. Daarnaast hebben vensterluiken inbraakwerende eigenschappen, verhogen ze de privacy en zorgen ze ervoor dat je minder geluid van buiten hoort in huis. En wil je de energierekening laten verlagen? Dan kan een eenmalige investering in elektrische rolluiken ook zeker helpen, want rolluiken werken bovendien isolerend voor warmte en kou.
 

Voorzet rolluiken

Voorzet vensterluiken worden op de buitenmuur van je woning gemonteerd. De producten zijn uitermate geschikt voor bestaande woningen waarbij er geen nieuwe kozijnen worden geplaatst. Bij aanschaf bestaat de keuze uit diverse lamel- en omkastingkleuren. Bij het kiezen van de bediening, kun je kiezen voor lint of koord, een stang, een elektrische bediening met een schakelaar of met een afstandsbediening. De lamellen kunnen gemaakt worden van PVC of van aluminium.

Wil je jouw perfecte zonbescherming producten samenstellen? Kom dan naar onze showroom en laat onze medewerkers je ondersteunen bij het aanschaffen van de ideale zonwering voor jouw woning. Meer weten? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
 

Inbouw rolluiken

Inbouw luiken zijn elektrische luiken die op het kozijn komen te staan. Bij verbouw of nieuwbouw kunnen de inbraakwerende vensterluiken weggewerkt worden en bij het vervangen van de oude kozijnen blijft de bedienkast in het zicht. Deze op elektriciteit werkende producten zijn extra inbraakwerend, verminderen de geluidsoverlast van buiten en zijn erg solide. De lichtinval kan traploos worden geregeld, voor het beste resultaat.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?