Erkend dealer

Horren

Houd insecten buiten de deur met een goede hor

Natuurlijk wil je jouw woning goed ventileren door af en toe een raam of deur open te zetten, maar je wil geen vervelende insecten in huis krijgen. Vliegen, muggen en andere vervelende steekbeestjes: je houdt ze het liefst buiten de deur. Schaf je een inzethor aan voor jouw ramen en/of deuren, dan kun je jouw huis ventileren zonder dat er insecten naar binnen komen.

De beste KeJe horren

In ons aanbod inzethorren vind je producten van het merk KeJe. KeJe is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van insectengaas en biedt producten aan van hoge kwaliteit. Een product van KeJe hoef je maar één keer te kopen, want hier kun je vele jaren plezier van hebben.

Horren op maat bij A6 Kozijnen

A6 Kozijnen biedt enkel insectengaas op maat aan. Als insectengaas aan wilt schaffen voor je ramen en/of deuren: alle producten worden op basis van jouw individuele eisen ontwikkeld. Op deze manier weet je zeker dat het gaas echt in het kozijn van jouw raam of deur past, zodat er echt geen insecten doorheen kunnen komen. Je kiest niet alleen welke maat het gaas moet krijgen, maar bepaalt bij het bestellen van insectengaas ook helemaal zelf welk profiel het product moeten krijgen. En heb je hulp nodig met het samenstellen van het juiste gaas om insecten buiten de deur te houden? Dan helpen onze ervaren medewerkers je graag om de juiste inzethor te bestellen.

Meer weten over onze gaasproducten voor insecten? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom om ons aanbod inzethorren te bekijken.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?