Erkend dealer

Tuindeuren

Wil je jouw woning verbinden met je tuin en wil je bovendien meer licht binnenlaten in huis?

Dan kun je jouw raampartij vervangen met tuindeuren. Deze zorgen er niet alleen voor dat je woning en tuin één worden, maar laten bovendien meer licht door dan een standaard raam. Zeker in de zomer kun je van de openslaande deuren genieten, maar ook in het voorjaar zijn ze erg praktisch.

Openslaande tuindeuren van kunststof

A6 Kozijnen levert diverse producten van kunststof. Deze deuren zijn niet alleen sterker dan houten deuren, maar gaan bovendien langer mee. Dit komt omdat de deuren beter bestand zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en sneeuw. Daarnaast hoef je de deuren nauwelijks te onderhouden, want kunststof hoeft niet geverfd of gelakt te worden. Een duurzame deur met een lange levensduur, waar je vele jaren plezier van kunt hebben zonder de deur ook maar één keer te behandelen met lak of verf.

A6 Kozijnen op maat

Bij A6 Kozijnen heb je de mogelijkheid om jouw kunststof tuindeuren helemaal op maat te laten maken. Je kiest niet alleen van welk type de deuren moeten zijn, maar kiest ook hoe de deuren moeten draaien (naar binnen of naar buiten) en welke beglazing de deur moet krijgen. En heb je een specifieke kleur in gedachte voor de tuindeur? Dan is de kans groot dat je jouw lievelingskleur kunt kiezen, want de kunststof producten van A6 Kozijnen worden in maar ruim 50 verschillende kleuren geleverd.

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van de perfecte doorgang van kunststof? Dan helpen onze medewerkers graag om jouw perfecte doorgang te ontwerpen. Na het aanschaffen van de deuren, worden de deuren bovendien door onze vakkundige medewerkers geplaatst.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?