Erkend dealer

Gevelbekleding

A6 Kozijnen: jouw gevelbekleding expert

A6 Kozijnen is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van de beste kozijnen van kunststof, maar kan ook kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen. Wil je de levensduur van jouw gevel verlengen en wil je de uitstraling van jouw woning of kantoorpand verbeteren, dan raden wij je aan om in kunststof bekleding voor de gevel te investeren.

De kunststof gevelbekleding van A6 Kozijnen

Onder bekleding voor de gevel vallen verschillende producten die jouw gevel kunnen verbeteren en de levensduur van je gevel kunnen verlengen. Zo kun je kunststof schroten laten plaatsen om je gevel te verbeteren, maar is het ook mogelijk om gevelpanelen aan te laten brengen door de specialisten van A6 Kozijnen. Welke oplossing je ook kiest: onze producten zorgen ervoor dat je gevel er veel beter uit ziet.

Kapotte aftimmering van dakgoten? Wij helpen je graag

A6 Kozijnen kan je ook helpen met herstellen van schade aan de aftimmering van dakgoten. Kleine houtrot gaten kunnen hersteld worden door middel van Window-Care: een materiaalsoort die dezelfde eigenschappen heeft als hout en door onze medewerkers aangebracht kan worden om de gevel te repareren. Moet de houten aftimmering vervangen worden, dan is dit mogelijk door een Uniprime garantie plaat te plaatsen. Dit vereist de juiste montage en afwerking, maar onze medewerkers hebben alle kennis en vaardigheden in huis om dit helemaal voor jou te regelen.

Is het hout van de gevel niet rot, dan kan er een Rock-Panel op het hout aangebracht worden. Dit is de enige kunststof gevelbekleding die rechtstreeks op het hout aangebracht mag worden en de levensduur van je gevel flink verlengt. Omdat wij precies weten wat we doen, worden de kunststof gevelpanelen altijd op de juiste manier aangebracht voor het beste resultaat.

 

Enthousiast geworden van dit verhaal?